Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:10  |  14/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Beca de recerca i previ juvenil Vicenç Plantada

18/2/2013

El Centre d'Estudis Molletans (CEM) convoca biennalment la Beca de Recerca Vicenç Plantada i, anualment, el Premi Juvenil Vicenç Plantada, que prenen el nom de Vicenç Plantada i Fonolleda (1839-1913), l’estudiós molletà que va fer importants contribucions al coneixement de la seva ciutat.

 

Beca de Recerca Vicenç Plantada

 

La Beca de Recerca Vicenç Plantada té com a objectiu estimular la producció de treballs que contribueixin al coneixement de la realitat actual i històrica de Mollet del Vallès i els pobles veïns (Baix Vallès). Els projectes d’investigació poden versar sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, jurídiques, etc.) i han de tenir una relació directa amb Mollet del Vallès i el seu entorn.

 

En el projecte es poden utilitzar materials ja elaborats en recerques prèvies (per exemple, per a la tesi de doctorat o la de llicenciatura, o per a altres treballs d’origen no acadèmic), sempre que siguin inèdits.

 

L’import de la subvenció en forma de beca és de 3.800 €, a més de la possible publicació del treball en la col·lecció Vicenç Plantada. En el cas del projecte d’investigació guanyador, la persona o persones responsables tenen dos anys per lliurar a l’Ajuntament el treball de recerca acabat.

 

Actualment, s’està treballant en la modificació del reglament i està previst que es convoqui l’any vinent.

 

Premi Juvenil Vicenç Plantada

 

El Premi Juvenil Vicenç Plantada té com a objectiu estimular la producció d'articles de divulgació, sobre Mollet del Vallès i el Baix Vallès, basats en els treballs de recerca de batxillerat. Pot participar-hi tot l’alumnat que cursi segon de batxillerat i hagi finalitzat el treball de recerca.

 

Els articles tindran l'estructura i el to propis d'un article periodístic de divulgació i podran tractar sobre qualsevol àrea de coneixement (ciències naturals, socials, econòmiques, jurídiques, etc.) sempre i quan tinguin una relació directa amb Mollet del Vallès o el Baix Vallès.

 

El CEM premiarà només un article, independentment de la modalitat de batxillerat, amb la quantitat de 350 € i la publicació a la revista Notes. El destinatari final del premi serà l'alumnat. Així mateix es podran concedir accèssits que consistiran en la publicació a la revista Notes o bé a qualsevol altra publicació del CEM o l'Ajuntament

 

Bases XIV Premi Juvenil Vicenç Plantada 2013