Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:00  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió entrevista Ada Colau, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca

11/2/2013

La cap d’informatius de Vallès Visió, Neus Parés, entrevistarà el dijous, 14 de febrer, dintre de l’espai Parlem-ne (21 h.), a la portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, Ada Colau, després de la seva intervenció al Congrés abans d'ahir, on li va plantar cara al secretari general de l’Associació Espanyola de Banca, Javier Rodríguez, al que va acusar de “criminal”.

 

L’entrevista a Colau s’emetrà dies abans de la manifestació que les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca de tot l’Estat han convocat pel dia 16 de febrer. Vallès Visió també oferirà tota la informació relacionada amb aquesta protesta a nivell del Baix Vallès. Aquesta programació especial sobre la lluita pel dret a la vivenda inclourà, a més, la redifussió dissabte 16 de febrer, a partir de les 22.30 h., del documental La Plataforma realitzat per l’organització Solidaritat i Comunicació (SICOM) que exposa les reivindicacions i la lluita de les PAH i que va estrenar, amb molt d'èxit, Vallès Visió al mes de maig.

 

+ info: vallesvisio.cat

__________

 

La PAH a Montmeló

 

Recordem a totes les persones afectades per aquesta problemàtica o interessades en el tema, que la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, realitzen reunions informatives, cada dijous, de 19 a 21 hores, a la Casa d'Entitats, situada a l'entrada de la Torreta, de manera totalment gratuïta.

 

Per la seva banda, des de l'Ajuntament de Montmeló, es treballa conjuntament amb la plataforma per intentar solucionar els casos més greus i urgents que arriben a la PAH.