Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:37  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Solidaritat davant la crisi

1/2/2013

Ara més que mai són necessàries iniciatives solidàries i d'ajut a tota la gent i colectius que més pateixen. Des de serveis socials, es detecten aquests casos i es cerca solucions. Moltes vegades l'ajut arriba d'entitats i empreses que, amb l'assessorament dels professionals de l'Ajuntament, col·laboren d'una manera desinteressada:

 

· L’empresa Bebédue ha fet donació d’articles de puericultura a l’Ajuntament de Montmeló que han estat entregats a famílies amb infants i nadons amb necessitats econòmiques. Aquesta donació és fruit de l’acord de col·laboració que es va signar l’any 2011.

 

· Des de la Regidoria de Serveis Socials i Cáritas Montmeló, aquest febrer es posarà en marxa un "Projecte de Voluntariat per a Gent Gran", adreçat a persones grans que viuen soles o que passen moltes hores sense cap companyia. Els Voluntaris són de Cáritas Montmeló i les persones grans beneficiàries, podran tenir una voluntària que els farà companyia o amb qui sortir a passejar.

 

Aquestes iniciatives i projectes són la millor demostració que la solidaritat i el voluntariat són valors necessaris, sobretot en moments de crisi com els actuals.