Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:14  |  17/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Acord per a la creació del "Consell del Poble"

31/1/2013

El passat 29 de gener de 2013, al la sessió ordinària del ple municipals, tots els grups polítics del consistori van aprovar, per unanimitat, la "moció per una major participació als Consells Municipals de Montmeló"


Aquesta moció proposa revisar els espais de decisió municipals, per a trobar noves fòrmules que estimulin aquesta la participació social. Tal com recollien alguns programes electorals de les darreres eleccions, així com el Programa d'Actuació Municipal, és imprescindible la posada en funcionament d'un òrgan participatiu de caràcter general que abordi els reptes i que reflexioni sobre els grans objectius que té per davant el nostre municipi en els propers anys. Aquest òrgan, que ja existeix en molts pobles i ciutats, s'anomena Consell del Poble.


Amb aquesta reflexió de fons, el ple de l'Ajuntament va acordar, constituir abans de final de 2013, el Consell del Poble de Montmeló. Aquest òrgan haurà de ser molt plural i reunir-se de manera periòdica. També esva acordar revisar i modificar els reglaments dels diferents Consells de Participació sectorials existents a Montmeló. Per portar a terme aquest acord s'elaborarà un calendari de reunions durant tot l'any.


Informació relacionada