Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:59  |  22/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Enric Frigola, diu a Vallès Visió que els mitjans de comunicació públics són més necessaris que mai

29/1/2013

Frigola ha fet aquestes declaracions en el debat de Vallès Visió sobre el paper dels mitjans de comunicació públics i en el què hi ha participat altres convidats relacionats amb el món periodístic. Visions es podrà veure aquest dijous, 31 de gener, a les 22.30 h. a Vallès Visió.

 

La crisi que travessen els mitjans de comunicació, el perill que es perdi el dret a la informació i la necessitat que en una societat democràtica existeixin els mitjans de comunicació públics van ser alguns dels temes centrals del debat que s’ha registrat als estudis de Vallès Visió i on hi ha participat el secretari de la junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Enric Frigola, entre d’altres. Per Frigola, “els mitjans de comunicació públics són més necessaris que mai, però també cal entendre que el model com ho havíem entès fins ara està canviant”. El membre del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha assegurat que “està en perill el dret a la informació i que posar en dubte la tasca dels treballadors dels mitjans públics és posar en dubte la seva professionalitat”.

 

El debat també ha abordat el futur de la professió, que passa per repensar el model que s’havia entès fins ara amb un canvi en les maneres de treballar i un canvi en la mentalitat dels periodistes. Però també hi ha espai per donar un bri d’esperança per a una professió que ha notat molt la crisi econòmica, amb més de 1800 periodistes a les llistes de l’atur. Frigola ha explicat que “naixeran noves possibilitats de feina en l’àmbit de la comunicació, com ho demostren les experiències que s’estan duent a terme a d’altres països”.

 

+ info: vallesvisio.tv