Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:39  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió reemet diumenge 20 de gener el documental “La salut, el negoci de la vida” per la seva excel·lent acollida

17/1/2013

L’excel·lent acceptació que ha tingut el documental “La salut, el negoci de la vida” a Vallès Visió, que anava seguit d’un debat en el què hi van participar, entre d’altres convidats, la monja i doctora en Salut Pública, Teresa Forcades, ha fet que els responsables de la televisió del Baix Vallès hagin decidit reemetre aquest diumenge, a les 15 hores, tant el documental com el debat.


Vallès Visió va estrenar aquest dissabte, amb un gran èxit, el documental “La salut, el negoci de la vida” impulsat per SICOM (Solidaritat i Comunicació) i realitzat per la productora How Audiovisual i Multimèdia i que analitza les consequ¨ències que estan tenint les retallades del govern català sobre la salut pública. Posteriorment a l’estrena del documental, també es va emetre un debat moderat per la cap d’informatius del canal, Neus Parés en el què hi van participar la monja i doctora en Salut Pública, Teresa Forcades, el resposable de SICOM, Jose Cabayol, el doctor en Medicina i membre del CAPS, Pep Martí, l’editor de la revista Café amb llet, Albano Dante i els realitzadors del documental, Carlos Collazos i Carlos Vera.


La gran acceptació per part dels ciutadans i ciutadanes, que ens han fet arribar les seves felicitacions a través de les xarxes socials, ha fet que Vallès Visió torni a programar el documental i el debat. Així doncs, aquest diumenge, 20 de gener, a partir de les 15 hores, la televisió del Baix Vallès tornarà a emetre “La salut, el negoci de la vida” i, a continuació, el debat.