Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:46  |  16/02/2019

Data i hora oficial

El temps

El Circuit posa a la venda les entrades dels Formula One Test Days

17/1/2013

Accés gratuït amb entrades de 3 dies del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 i amb els carnets d’Abonat Soci i d’Oficial del Circuit

 

El Circuit de Catalunya ha posat a la venda les entrades dels Formula One Test Days, celebrats en dues tandes de quatre dies cadascuna, del 19 al 22 de febrer i del 28 de febrer al 3 de març.

 

El Circuit tornarà a ser el traçat de referència pels equips de Fórmula 1, que del total de 12 dies de pretemporada que estableix el reglament, celebraran els 8 últims al Circuit de Catalunya abans de donar pas al Mundial. La Fórmula 1, però, tornarà al Circuit del 10 al 12 de maig amb el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013, la cinquena prova de la temporada.

 

Entrades disponibles a www.circuitcat.com

Per assistir als Formula One Test Days, els aficionats poden comprar les seves entrades accedint al web del Circuit www.circuitcat.com, de la mateixa manera que ho podran fer els mateixos dies dels entrenaments a les taquilles de la instal·lació. Els dies feiners, l’entrada costarà 15 euros, mentre que el cap de setmana, l’entrada costarà 20 euros. Tots aquells que ja disposin d’entrada de 3 dies del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 o bé siguin Abonats Socis o Oficials del Circuit, podran accedir gratuïtament a totes les jornades de test d’F1, així com també els menors de 12 anys.

 

Els qui encara no tinguin entrada del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2013 podran adquirir-la amb un 10% de descompte si la compren abans de l’1 de març, amb l’avantatge de poder accedir a les 8 jornades dels Formula One Test Days gratuïtament.

 

Conèixer millor el Circuit amb una visita guiada

El Circuit de Catalunya proposa a tots aquells interessats en conèixer més a fons la instal·lació, fer una visita guiada durant els Formula One Test Days, realitzant un recorregut per direcció de cursa, el podi i el pre-podi, la sala de brífing, la sala de premsa, una volta amb vehicle pels vials de servei i una visita al pàdoc.

 

Les visites es poden realitzar en tres horaris diferents (10.00, 11.30 i 15.00) per dia al preu de 70 euros per persona, i inclou l’accés al Circuit de Catalunya pel dia escollit. Els Abonats Socis i Oficials del Circuit de Catalunya poden fer la visita al preu de 50 euros. Menors de 5 anys gratuït.