Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:35  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Tallers de preparació del Carnaval 2013

15/1/2013

Amb l'arribada de febrer, el Carnaval torna de nou. Aquest any, des del dijous 7 fins al dimarts 12, el Rei Carnestoltes es passejarà pels carrers de Montmeló, sembrant la gresca i la disbauxa.

 

Des de l'Ajuntament, la Comissió de Recuperació del Carnaval, ha organitzat uns tallers, on els grups, comparses, parelles i tots els participants a títol individual, podran aprendre tècniques i trucs per lluir una disfressa més original. Aquests tallers, que es realitzen al Centre Cultural de la Torreta, van començar aquest cap de setmana, amb el taller de màscares. El proper dijous 17 de gener, s'organitza el taller d'interpretació teatral per acompanyar el séguito del Rei Carnestoltes. I finalment, el dissabte 26, es realitzarà un taller de maquillatge de fantasia.

 

Sens dubte, és una molt bona oportunitat per endinsar-se en la festa més atrevida de l'any i per aprendre noves tècniques i recursos que millorin el resultat de les disfresses. Si voleu obtenir més informació sobre els horaris i les inscripcions d'aquestes activitats, poseu-vos en contacte amb la Torreta:

 

La Torreta Centre Cultural • 93 572 10 33/93 572 02 99