Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:22  |  20/08/2018

Data i hora oficial

El temps

L’Escola Esportiva de Montmeló obre un grup d’esport pels nens de P-3

  • Logo Escola Esportiva

    Logo Escola Esportiva

10/1/2013

L’Escola Esportiva de Montmeló ha obert un nou grup d’esport dirigit als nens de P-3, que van començar ahir les pràctiques esportives que s’allargaran fins al mes de juny, coincidint amb l’inici del Casal Esportiu a les escoles i que aquest any, com a novetat, també contemplarà la participació dels nens de P-3.

 

Aquest nou grup compta amb 10 nens que realitzen la seva pràctica esportiva tots els dimarts i dijous a la sala de karate del pavelló municipal, de 17 a 18 hores.

 

Fins ara l’Escola Esportiva començava amb els nens de P-4 però s’ha volgut incorporar aquest nou grup perquè els nens ja de ben petits comencin a aprendre a percebre el seu propi cos, treballant les habilitats motrius bàsiques i coordinatives mitjançant els jocs.

 

Aquest programa també contempla la participació dels pares. Per això, s’han programat dues jornades de pares i fills amb l’objectiu de que els fills gaudeixin de l’activitat amb els pares. Aquestes dues sessions es portaran a terme abans de Setmana Santa i abans d’acabar el curs.

 

Per a més informació:

Pavelló Municipal d’Esports

Tel: 93 568 28 07

esports@montmelo.cat