Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:39  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

El Cor de Gospel de Montmeló va actuar a l'Auditori de Granollers

28/12/2012

El dia 13 de desembre el Cor de Gospel de Montmeló va actuar a l'Auditori de Granollers dins de la 14a edició dels Grans del Gospel, com els teloners dels New Orleans Gospel Chorale.


Anna Roqué, directora del grup de gospel, destaca el fet de formar part d'un cartell d'aquest nivell i el valora com a fruit de la maduresa artística i la consolidació que el cor de gospel de Montmeló ha adquirit en aquests anys. El que va començar sent un grup d'amics units per la passió pel gospel, ha donat pas a un cor de més de 40 persones que comencen a obrir-se pas dins el panorama de cors de gospel de Barcelona i Catalunya.


El repertori del cor agafa des dels espirituals més primitius d'Àfrica, fins al gospel més contemporani nord-americà, i fins i tot s'atreveix amb versions de temes més pop fora de l'òrbita de la música espiritual.


Tota aquesta evolució s'ha vist recompensada aquest desembre amb l'actuació a l'Auditori de Granollers. Després del Cor de Gospel de l'Escola Municipal de Música de Montmeló, va sortir a l'escenari el reconegut New Orleans Gospel Chorale.