Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:20  |  17/08/2018

Data i hora oficial

El temps

El concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música, recapta 370 euros per a la investigació sobre el càncer

26/12/2012

La sala polivalent es va omplir per veure un cop més el concert de Nadal de l'escola Municipal de Música de Montmeló. Aquest concert que habitualment es realitzava a l'església, s'ha traslladat a la Sala Polivalent, de manera que tant espectadors com participants, compten amb una infraestructura més adequada a les necessitats que exigeix ??una activitat d'aquest tipus. Així mateix, l'aforament és major.


El concert dels diferents grups i formacions va oferir un variat repertori nadalenc i va fer les delícies del públic, familiars en la seva majoria. Però el fet més destacat aquest any ha estat que el concert nadalenc s'ha convertit també en el concert solidari de la Marató de TV3. Els organitzadors han volgut unir-se a la gran quantitat de poblacions i entitats de tot Catalunya que realitzen alguna activitat solidària i en aquesta ocasió, se'ls ha cobrat als assistents el preu simbòlic d'un euro. Amb l'aforament ple, la recaptació ha ascendit a 370 euros que l'Escola Municipal de Música i l'Ajuntament han cedit per a la investigació del càncer.


Les activitats de l'escola de Música van continuar l'endemà a la Sala de la Concòrdia, on els més petits van representar i musicades un preciós conte nadalenc.