Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:43  |  10/12/2018

Data i hora oficial

El temps

I tu, jugues en català?

20/12/2012

Amb aquesta nova campanya es pot guanyar un lot de jocs i joguines en català


Ja s’ha iniciat la campanya I tu, jugues en català? promoguda pel Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de la Plataforma per la Llengua, amb la qual es vol destacar l'oferta de jocs i joguines en català que hi ha al mercat. És per això que dins la campanya hi ha un joc, on es poden descobrir alguns dels jocs que formen part d'aquesta oferta alhora que es pot guanyar un lot de jocs i joguines en català.


Només cal entrar al seu web (http://www.cpnl.cat/jocroc/) i triar un itinerari en funció de l’edat i trobar la resposta a totes les preguntes que s’hi proposen. Es poden triar tants itineraris com es vulgui; quants més se’n facin, més opcions de guanyar premis.


Qui s'anima a jugar-hi? El dia 2 de gener es farà el sorteig entre tots els participants.


També es pot consultar el catàleg a Catàleg de jocs en català i escriure la carta als Reis.Si voleu més informació sobre altres joguines i jocs que inclouen el català, botigues que en venen i empreses que en fabriquen, podeu visitar el web creat per la Plataforma per la Llengua: http://www.jocsijoguines.cat. A Montmeló en podeu trobar a la llibreria Guasch i a l’hipermercat Esclat.


A més si dubteu del nom d’algun joc, podeu consultar el Diccionari de jocs i joguines del Termcat, que recull més de cent termes del món dels jocs i les joguines i que, si voleu, us podeu descarregar i desar a l’ordinado.