Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:35  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Càritas Parroquial de Montmeló s’adhereix al programa del Voluntariat per la llengua

20/12/2012

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i Càritas Parroquial de Montmeló han signat un acord de col·laboració amb el Voluntariat per la llengua amb l’objectiu de promoure el programa entre els seus usuaris.


“Entitats col·laboradores” s’emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin i del que vulguin.


El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 83 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d'atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.