Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:12  |  20/05/2019

Data i hora oficial

El temps

Cap infant sense joguina!. Aquest any, la campanya compta amb més punts de recollida de joguines

4/12/2012

Un dels indicadors que s'acosta el Nadal és el començament de la campanya "Cap infant sense joguina!". Com cada any, des de l'àrea de Serveis Socials, es promou aquesta activitat amb l'objectiu de fer arribar joguines a tots els nens i nenes de la població, sobretot als més desfavorits.

 

Aquest any la campanya s'ha iniciat abans i s'han ampliat els punts de recollida de joguines, per tal de recollir més quantitat i també de poder fer la selecció de les joguines de manera més precisa.

 

Per això, s'han ubicat punts de recollida a les escoles de primària, Sant Jordi i Pau Casals, i a la guarderia La Fireta. En aquests 3 punts, es recolliran joguines fins al tancament dels centres, el dia 20 de desembre. El quart punt de recollida s'ha establert al vestíbul de l'Ajuntament, fins al dia 28 de desembre.

 

Recordar que es prega que les joguines siguin noves, que tinguin tot el contingut complet. Des de l'Ajuntament animem als habitants de Montmeló a mostrar la seva solidaritat i la seva capacitat d'ajuda per tal que un any més la campanya sigui un èxit.

 

+ info: Serveis  Socials de l'Ajuntament de Montmeló

           93 572 00 00 / ext. 130