Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:35  |  19/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Curs bàsic de manipulació i d'aplicació d'autocontrols per a establiments minoristes

30/11/2012

Durant aquest mes de desembre el Servei de Salut Pública té previst realitzar un curs de manipulació d'aliments a Montmeló el dimars dia 4 de desembre.

 

El curs està adreçat al personal manipulador d'aliments dels establiments minoristes i de restauració del municipi, i té l'objectiu de proporcionar els coneixements sobre autocontrol necessaris per a garantir la higiene i la seguretat alimentària en el seu lloc de treball.

 

L'organització de cursos per a manipuladors d'aliments es porta a terme en el marc de col·laboració de la Diputació de Barcelona, que té la finalitat de proporcionar-los el suport, l'assessorament i la cooperació necessaris per a que puguin complir amb les competències que els hi són pròpies en la gestió del risc per a la salut derivat dels aliments.

 

Aquests cursos tenen una durada de 2 hores i consten d'una exposició teòrica al final de la qual s'obre la participació del grup, mitjançant la discussió i la realització i resolució d'exercicis. Als assistents se'ls facilita un dossier amb els continguts del curs.