Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:39  |  18/04/2019

Data i hora oficial

El temps

Conveni per a la gestió del camp de futbol

27/11/2012

L’alcalde de Montmeló, Antoni Guil i l'administrador de l’empresa Valldorsala, SL, José Manuel Luna,  han signat un conveni per a la gestió del camp d’esports municipal en una determinada franja horària acordada, cada temporada, amb l'entitat CF Montmeló UE. Aquest conveni acaba d’entrar en vigor i s’allargarà fins al mes de juliol del 2014.

 

Mitjançant aquest acord, l’Ajuntament de Montmeló cedeix l’ús i la gestió del camp de futbol, durant un període de dos anys, a l’empresa Valldorsala SL per a la realització de lligues de futbol 7 -els dies que es fixin entre setmana des les 20.00h fins les 24.00h-, un mínim de quatres hores setmanals de plena utilització del terreny de joc i els espais complementaris necessaris, i dos tornejos anuals de 12 hores de futbol 7. Tot això, respectant sempre la utilització preferent per part de les entitats esportives usuàries de la instal•lació.

 

D’altra banda, l’empresa Valldorsala SL es compromet a efectuar les operacions necessàries de manteniment de la gespa artificial, un cop a l’any, el manteniment mensual de la neteja del camp de futbol i participar en determinades millores de l’equipament.

 

Valldorsala és una empresa dedicada a l’explotació d’instal•lacions esportives que disposa d’infraestructura suficient per a la gestió d’aquest tipus d’activitats.