Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:07  |  16/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Ofrena floral a Ernest Lluch en el 12è Aniversari de la seva mort

22/11/2012

El passat dimecres 21 de novembre, coincidint amb el dotzè aniversari de la mort d'Ernest Lluch, s'ha realitzat a la plaça que porta el seu nom un sentit i emocionat homenatge.

 

Aquest acte és fruit d'una iniciativa de dos veïns de Montmeló que, a partir de la construcció del monument en honor al polític català, van decidir recordar la seva memòria cada any. A l'acte s'han anat sumant persones anònimes i polítics municipals afins a la figura d'Ernest Lluch.

 

A les 18,15 hores, una vintena de persones, concentrades al voltant del monument erigit en el seu honor, van realitzar una ofrena floral i van guardar un minut de silenci per recordar la figura del destacat polític assassinat per ETA el 21 de novembre de l'any 2000. Va ser un acte senzill, solemne i emocionant, on van acudir un nombrós grup de representants electes municipals.

 

L'Ajuntament es felicita de tenir actes d'aquest característiques i felicita els veïns que han dut a terme aquesta iniciativa durant 12 anys perquè segueixin rendint homenatge a l'estimat i admirat Ernest Lluch, sens dubte, un dels grans polítics que ha donat la nostra democràcia.