Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:10  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

25 de novembre, diada internacional contra la violència masclista

16/11/2012

Un any més, amb motiu de la diada internacional contra la violència masclista, l'Ajuntament de Montmeló fa palesa la solidaritat amb totes les dones que pateixen qualsevol forma de violència. Per poder modificar aquesta realitat, cal que tots i totes, individualment i col·lectivament, denunciem tota mena de violència i ens comprometem en la solució d’aquesta autèntica malaltia social.

 

Tots els governs, i també les entitats municipalistes, han manifestat en moltes ocasions el rebuig i la indignació davant la violència de gènere i han reiterat el  compromís en la seva erradicació. Des de l'Ajuntament, volem encapçalar aquest sentiment ciutadà i fer una crida al conjunt de la societat perquè mostri el seu repudiament i perquè col·labori activament en l’erradicació de qualsevol tipus de discriminació.

 

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Montmeló i la Federació de Municipis de Catalunya han considerat adherir-se també al manifest institucional, document consensuat entre l’ICD, les quatre diputacions catalanes i les entitats municipalistes, el qual us adjuntem.

 

Aquest any, la lectura pública del manifest, així com les activitats que es realitzaven al voltant de la violència masclista, no es realitzaran, ja que el diumenge 25 de novembre coincideix am la jornada de votació de les eleccions a la Generalitat de Catalunya.

 

MANIFEST INSTITUCIONAL: DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES


Informació relacionada