Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:08  |  26/09/2018

Data i hora oficial

El temps

El Gran recapte d’aliments a Montmeló

29/11/2012

Càritas Montmeló és l'entitat encarregada de vehicular i distribuir els diferents voluntaris i voluntàries per a portar a terme la campanya de recollida d'aliments "El Gran Recapte".

 

A Montmeló, la recollida d'aliments es realitzarà a 3 seupermercats: a l'Esclat els voluntaris estaran divendres 30 a la tarda i dissabte 1 tot el dia en horari comercial. Als supermercats Dia i Suma estaran divendres 30 tot el dia i dissabte 1 al matí.

__________

 

El 30 de novembre i l'1 de desembre a supermercats  d'arreu de Catalunya


El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.


El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d'Aliments durant tot l’any.


El Gran Recapte es du a terme gràcies a la col·laboració d'un gran nombre de voluntaris puntuals arreu de Catalunya.

Quan té lloc el proper Gran Recapte d'Aliments a Catalunya?

Enguany el Gran Recapte es realitzarà el dies 30 de novembre i 1 de desembre a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya i de forma virtual a través del lloc web del Banc dels Aliments.

 

Quins són els aliments més adients per la donació?

Necessitem llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix. Aquests són aliments d'alt valor nutritiu, bàsics en l'alimentació de les persones.

  

+ info: Fundació Banc dels Aliments