Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:43  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Sessió de recursos lingüístics a Internet i documents específics per a les AMPA

15/11/2012

Dissabte 10 de novembre l’Oficina de Català de Montmeló va oferir una sessió sobre els diferents recursos lingüístics que es poden trobar a Internet per treballar en català. La sessió es va incloure dins del curs Gestió i dinamització de juntes d’AMPA que organitzava la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Montmeló juntament amb la Diputació de Barcelona.


Amb aquesta sessió, que va tenir lloc a la Sala de la Concòrdia, els assistents van conèixer les principals eines de consulta en línia per poder resoldre dubtes lingüístics: diccionaris, cercadors, verificadors, traductors, webs amb recursos en línia i, a més, models de documents específics per a les AMPA.


A partir d’aquesta sessió inicial, les AMPA que ho desitgin poden sol·licitar una sessió pràctica sobre l’ús de l’Optimot i altres recursos adreçada als pares i les mares de les seves escoles.


La responsabilitat social pel que fa al català és cosa de tots. És per això que l’Oficina de Català realitza, de forma gratuïta, aquestes sessions a aquelles entitats, organitzacions i empreses que vulguin que els seus socis, membres o treballadors aconsegueixin més autonomia lingüística. Només cal que ho sol·licitin a través del correu electrònic montmelo@cpnl.cat. per concretar dia i hora.