Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:15  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

PIMEC Comerç i l'Ajuntament volen rellançar el sector comercial de Montmeló

8/11/2012

El passat dimarts 6 de novembre, l'Ajuntament i PIMEC Comerç Vallès van signar un acord de col · laboració per realitzar diferents programes de formació amb l'objectiu de rellançar l'activitat comercial del municipi.

 

L'acord de col · laboració signat per l'alcalde, Antoni Guil, i pel president de PIMEC Comerç Vallès Oriental, Carles Gironès, abasta una sèrie d'actuacions en l'àmbit del comerç per rebitalizar aquest sector. Per això s'establirà un programa de activitats i projectes. Algunes d'aquestes actuacions seran:

 

· Realització de programes de formació específica en comerç

· Disseny de projectes per rellançar l'activitat dels mercats ambulants.

· Organització d'actes i jornades per facilitar la integració de nous comerciants, especialment d'origen xinès i pakistanès, perquè coneguin el comerç de proximitat de Catalunya.

· Assessorament a les associacions de comerciants en tot el relatiu a legislació, drets, noves tecnologies, conflictes laborals, relacions institucionals, etc ...

· Promoure programes de formació de noves tecnologies aplicades al món del comerç i contribuir a la creació de botigues virtuals (en línia).

 

L'acord és molt ampli i, tal com van destacar els representants municipals i de PIMEC, iniciatives d'aquest tipus són avui dia més necessàries que mai i ajuden a enfortir i renovar un sector tan castigat per la crisi com és el sector del comerç de proximitat.