Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:34  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió i VOTV arriben a un acord de col·laboració mantenint la pròpia identitat

7/11/2012

Les televisions públiques del Vallès Oriental, Vallès Visió i VOTV, han establert un acord de collaboració per tal de promoure la difusió de continguts audiovisuals d’interès comú i establir sinèrgies amb l’objectiu d’optimitzar tot el potencial d’aquestes televisions, sense perdre cap d’elles la seva pròpia identitat.

 

Vallès Visió i VOTV han iniciat aquesta setmana una sèrie de reunions per tal d’estudiar aquelles possibles relacions que permetin un treball en conjunt de les dues televisions. Els responsables dels consorcis que gestionen els dos canals, Feliu Tura i Albert Jordana, han coincidit en assenyalar que s’està estudiant la manera de compartir imatges i recursos informatius entre Vallès Visió i VOTV. “Avui intensifiquem i potenciem un procés de collaboració que ja s’estava duent a terme durant els tres anys de vida dels canals. Una aposta per compartir recursos informatius i logístics i reduir despeses sense perdre l’essència de cap dels dos canals”, ha explicat l’assessor del Consorci Teledigital Mollet, Feliu Tura.

 

A partir d'ara, s'estableixen contactes periòdics entre el director de Vallès Visió, Jordi Seguer, i la cap d’informatius de VOTV, Clara Armengol, amb el propòsit de compartir continguts audiovisuals i reduir així la presència de les dues televisions en un mateix acte, sempre i quan l’interès periodístic sigui comú. Les noves tecnologies implantades en els dos canals permetran intercanviar imatges de forma quasi instantània i, alhora, cada televisió les pot personalitzar segons el seu propi focus d’interès. “La campanya electoral del 25-N pot ser un bon inici de proves d’aquesta collaboració. I, també, de cara a la primavera, s’està treballant per a fer un programa conjunt entre les dues televisions”, ha avançat el gerent del Consorci de Granollers, Albert Jordana.

 

Amb aquesta iniciativa, els dos Consorcis mantenen el compromís de donar un servei d’informació de proximitat i de cohesionar la vida social, cultural i esportiva de cadascuna de les poblacions que formen part d’aquestes televisions amb una oferta de programació de qualitat i professional.