Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:16  |  24/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Dos nous establiments de Montmeló s’adhereixen al Voluntariat per la llengua

24/10/2012

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Perruqueria Cladellas i Electrodomèstics Electrosat, ambdós situats a la plaça de la Quintana de Montmeló, han signat un acord de col·laboració per promoure l’ús i l’aprenentatge del català entre els seus clients.


Amb la signatura d’aquest acord, la Perruqueria Cladellas també es compromet a fer un descompte del 10 % als voluntaris i aprenents de les parelles lingüístiques que vulguin acostar-s’hi i utilitzar els serveis que ofereix en perruqueria.


L’Oficina de Català de Montmeló ha distribuït a l’establiment adherit un adhesiu que l’identifica com a col·laborador de la campanya i li ha ofert tota la informació sobre els serveis que el CPNL ofereix (cursos de català, assessorament lingüístic, Voluntariat per la llengua...).


“Establiments col·laboradors” s’emmarca en el projecte Voluntariat per la llengua, una iniciativa que pretén fomentar l’ús de la llengua catalana en les relacions personals posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin i del que vulguin.


Per participar-hi o rebre’n més informació, cal adreçar-se a l’Oficina de Català (pl. de la Vila, 1) o trucar al telèfon 93 572 00 00 (ext. 144).