Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:46  |  17/01/2019

Data i hora oficial

El temps

La inauguració de les obres del Casal obre els actes de la Setmana de la Gent Gran de Montmeló

17/10/2012

El passat diumenge 14 d'octubre, va tenir lloc el començament de la Setmana de la Gent Gran. L'acte d'obertura va ser la inauguració de les obres de rehabilitació del Casal.

 

La sala d'actes es va omplir de públic per veure el nou aspecte i sentir els diferents parlaments. La presentació de la Setmana va anar a càrrec de l'alcalde, Antoni Guil.  Per la seva banda, el regidor de Serveis Socials, Pere Rodríguez va presentar els tallers del nou curs del Casal, així com el nou carnet i els avantatges i descomptes que tindran els seus usuaris. També van assistir a l'acte els regidors l'equip de govern de l'Ajuntament.

 

Després dels diferents parlaments, els assistents van poder observar amb detall l'exposició de vestits i disfresses realitzats al llarg de diversos anys. A continuació es va donar pas a una exhibició de sardanes i finalment, l'acte va finalitzar amb un pica-pica per a tots els assistents.

 

Durant la setmana, les activitats s'han anat succeint segons el previst. La Setmana de la Gent Gran finalitzarà el diumenge 21 d'octubre amb un berenar d'homenatge al pavelló.

 

Galeria de fotos: Picasa-Ajuntament de Montmeló