Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:41  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Valoració del cadastre

4/10/2012

Durant el mes d’agost, els habitants de Montmeló van rebre un document del Ministerio de Economía y Hacienda amb la nova valoració del cadastre. En aquest document s’informava del nou sistema "electrònic" per obtenir directament la notificació del nou valor cadastral a través d'internet. El períodede consulta finalitzava el 20 setembre. Les persones que no hagin obtingut aquesta valoració a través d'internet, la rebran al seu domicili a partir del dia 10 d'octubre i s'obrirà un nou període de consultes i reclamacions fins el dia 5 de desembre.

 

L’Ajuntament ha facilitat un servei d’informació per a tots aquells usuaris que no disposessin d’accés a internet o bé que volguessin més informació. Al llarg aquest mes de setembre, una mitjana de 40 persones per dia han passat per l’OAC per rebre informació i assessorament.

 

D’altra banda, recordar que des del moment de la descàrrega de la informació, es disposa d’un període d’un mes per presentar al·legacions. Les al·legacions es tramiten a través de l’Ajuntament i cal demanar hora prèviament.