Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:37  |  19/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Obres de la línia d'Alta Velocitat

1/10/2012

El passat mes d’agost, l’alcalde Antoni Guil, es va entrevistar amb el president d’Adif per tal de seguir insistint en l’encàrrec del projecte d’urbanització del sector que inclou la integració de la llosa del sector.

 

D'altra banda, el 15 de setembre va tenir lloc la instal·lació de les bigues que formen part del futur pas superior per sobre les línies ferroviàries i que unirà el passeig del riu Besòs i la zona de Can Gurguí.

 

La construcció d'aquest pont, ha estat possible gràcies a la incorporació d'Adif en el projecte final, de la demanda de l'Ajuntament de Montmeló on es feia referència a la construcció d'un pas necessari pel futur urbanístic de la nostra població. Cal esmentar la col·laboració de l'empresa Farmhispania, la qual ha cedit una part dels seus terrenys per a permetre l'execució de l'accés a compte de la futura reparcel·lació del sector Sota el Molí. D'acord amb el POUM aprovat, aquest vial forma part de la futura via de circumval·lació de la població que permetrà alliberar el nucli urbà del pas de vehicles de gran tonatge.

 

Properament es procedirà a eixamplar i restituir les voreres de l'avinguda Pompeu Fabra. Aquestes obres han patit un petit retard perquè s'està realitzant el soterrament de la línia elèctrica de mitja tensió. Això suposarà l'eliminacó de les torres elèctriques de l'escorxador.

 

Per últim, en les properes setmanes, es durà a terme l'execució per part d'Adif del vial de l'escorxador que comunicarà el vial de Ronda amb el carrer Verneda del Congost i que forma part de les feines de restitució de les obres d'Alta Velocitat.