Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:30  |  17/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Copa d’Espanya de Resistència, Campionats de Catalunya d’Automobilisme i Campionat Mediterrani de Velocitat el 6 i 7 d’octubre

3/10/2012

Un cap de setmana per a tots els gustos

 

El Circuit de Catalunya es prepara per a celebrar els dies 6 i 7 d’octubre un cap de setmana diferent, on hi tindran cabuda competicions d’automobilisme i de motociclisme. Dissabte es disputarà la Copa d’Espanya de Resistència (CER) i els Campionats de Catalunya d’Automobilisme (CCA), mentre que diumenge serà el torn de les dues rodes amb el Campionat Mediterrani de Velocitat (CMV).

 

 

CER i Campionats de Catalunya d’Automobilisme

 

Durant la jornada de dissabte, es disputarà la cinquena prova puntuable del calendari  de la Copa d’Espanya de Resistència, un campionat que es presenta molt emocionant a l’encarar la recta final de la temporada, amb Carlos Ezpeleta i David Cebrián liderant la Classe 1 i Santiago Navarro com a primer classificat provisional a la Classe 2. Entre els inscrits, destacar la participació de la Laia Sanz, amb 12 títols Mundials de Trial al seu palmarès, competint al CER per tercera vegada aquesta temporada. La cursa del CER tindrà una durada de dues hores i integrarà els inscrits del Campionat de Catalunya de Turismes. El mateix dia també se celebraran dues mànigues de l’Speed Euroseries, prova internacional FIA de prototips i CM, així com també una cursa d’una hora de les ECOsèries, campionat basat en la conducció eficient, l’estalvi energètic i les energies alternatives.

 

 

Campionat Mediterrani de Velocitat

 

El Campionat Mediterrani de Velocitat portarà a la pista un excel·lent planter de pilots, una reconeguda base de formació del motociclisme prèvia a campionats nacionals i internacionals. Diumenge es disputaran tres curses: Challenge 80cc, Pre 125- Pre Moto3 i la prova corresponent a la Copa Catalana de Resistència de Clàssiques, de tres hores de durada.

 

 

Entrada gratuïta tot el cap de setmana

 

Tots els aficionats podran gaudir gratuïtament de la Copa d’Espanya de Resistència, els Campionats de Catalunya d’Automobilisme i el Campionat Mediterrani de Velocitat, així com també els Abonats Socis i els Oficials del Circuit de Catalunya. L’entrada al pàdoc durant tot el cap de setmana serà lliure.

 

Es podrà accedir a les instal·lacions del Circuit de Catalunya per l’accés principal (Àrea Oest), a peu o amb el vehicle particular, i estacionar als pàrquings interiors In1, In2, In3 i In4.