Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:29  |  15/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Les piscines baten rècord d'ús a l'estiu

1/10/2012

Les renovades instal·lacions de les piscines han acollit aquest estiu més gent que mai. Així ho acredita els nombres confrontats al final de la temporada.

 

S'ha registrat un total de gairebé 41.000 usuaris. A això se li ha de sumar les 750 persones de la jornada de portes obertes i els 104 inscrits en els cursets de natació.

 

L'increment més notori s'ha registrat a la venda d'abonaments: s'ha passat dels 1337 del 2011 als 1660 abonaments d'aquesta temporada.

 

Les piscines suposa a més la creació de 13 llocs de treballs. D'aquests treballadors, 11 han estat persones residents a Montmeló.

 

Finalment destacar els serveis que s'han ofert durant la temporada, com l'habilitació d'un carril de natació per a tots els usuaris que desitjaven fer esport d'una manera controlada i l'ús preferencial que s'ha donat als casals i al col·lectiu de discapacitats psíquics de Montmeló.

 

 

Els cursets de natació

 

De les diferents activitats dutes a terme durant aquesta temporada, destacar l'afluència de 104 nens i nenes als cursets de natació.

 

Com és habitual cada temporada, l'últim dia es va celebrar el comiat amb jocs i el lliurament de diplomes per part dels tècnics responsables dels cursos, així com del regidor d'esports, Abel Florensa.

 

GALERIA DE FOTOS: PICASA AJUNTAMENT DE MONTMELÓ. JOCS CURSET

GALERIA DE FOTOS: PICASA AJUNTAMENT DE MONTMELÓ. LLIURAMENT DIPLOMES