Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:55  |  19/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Lliurament del Pla de Mobilitat i el Pla Director d'Abastament d'Aigua de Montmeló

12/7/2012

Divendres 6 de juliol, el diputat delegat de l'àrea d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona va lliurar a l'alcalde de l'Ajuntament de Montmeló, Antoni Guil, el Pla de Mobilitat i el Pla Director d'Abastament d'Aigua.

 

El diputat va ser rebut per l'alcalde i regidors de l'Ajuntament i va estar acompanyat pel gerent del Servei d'Insfraestructures, Urbanisme i Habitatge i el gerent de Serveis d'Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni de la Diputació, així com els tècnics que han treballat en els dos documents.

 

El Pla Director d'abastament d'aigua a Montmeló és una eina de planificació de les inversions de la xarxa d'abastament. S'analitza la funcionalitat de la xarxa amb l'actual sòl urbà i amb els creixement previstes. Es proposen l'es actuacions que cal executar per corregir els dèficits de la xarxa, es valoren econòmicament i es prioritzen.

 

El Pla de Mobilitat és una eina per reordenar i planificar la mobilitat del municipi. Un dels objectius principals és proposar mesures per potenciar la mobilitat sostenible i segura.