Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:00  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

El diumenge 8 de juliol: "mulla't i navega per l'esclerosi múltiple"

6/7/2012

Des del 1994, cada any es convida a tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llençant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

 

A Catalunya aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i compta amb el suport de més de 600 piscines i clubs nàutics.

 

El Mulla't i Navega per l'Esclerosi Múltiple 2012 ha superat les expectatives més optimistes. Amb dinou anys d'història del Mulla't mai s'havia aconseguit que 631 piscines hi participessin. Sí s'havia aconseguit que al voltant de 600 piscines catalanes se sumessin a la campanya cada any. L'any passat es va assolir la xifra de 620.

 

Una de les piscines que se sumen a aquest esdeveniment és la Piscina Municipal de Montmeló. Els voluntaris i organitzadors de la jornada solidària muntaran una carpa amb la venda del marxandatge corresponent, on a més es recolliran els donatius. Així mateix, tots els participants que nedin per la esclerosi múltiple, rebran un diploma acreditatiu. I com a activitat més important, a les 12 h en punt, es realitzarà un "multitudinari salt" per lluitar contra l'esclerosi múltiple.

 

Us animem a col·laborar amb nosaltres en la campanya de captació de fons del Mulla’t del dia 8 de Juliol que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Els diners recaptats van destinats directament a la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu d' ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia.