Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:38  |  16/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Les guàrdies al CAP de Montmeló

5/7/2012

Després que a la reunió del passat 27 d'abril l'Institut Català de la Salut decidis, amb el total desacord de l'Ajuntament de Montmeló, donar per acabada l'alternança de les guàrdies nocturnes de 12 de la nit a 8 del matí de dilluns a diumenge entre els Centres de Montmeló i Montornès per a passar a prestar-se únicament al CAP de Montornès a partir de l'1 de juliol.

Des de l'ajuntament de Montmeló s'ha treballat per tal que torni a haver guàrdies nocturnes en el nostre centre de Salut i per això s'han mantingut reunions amb el Servei Català de la Salut. Fruit d'aquestes gestions i també del posicionament comú de totes les forces politiques municipals és la convocatòria d'una reunió entre els ajuntaments de Montmeló i Montornès amb l'Institut Català de la Salut i CATSALUT per tal de cercar un acord que permeti a Montmeló mantenir el servei de guardies que de forma alterna es venia prestant des de juliol de 2011.

Aquest mes de juliol les guardies nocturnes es prestaran al CAP de Montornès del Vallès. El Centre de Salut de Montmeló romandrà obert fins a les 12 de la nit i les farmàcies de Montmeló prestaran servei fins a les 00.30 h.

Properament, l'Ajuntament informarà a la població del contingut d'aquesta reunió i de l'estadistica del servei de guàrdies nocturn tant al centre de Montmeló com en el de Montornès des del mes de gener d'aquest any.