Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:45  |  18/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Últim dia per a inscriure’s a les 24 Hores de Motociclisme

14/6/2012

Les 24 Hores de Motociclisme es disputaran del 6 al 8 de juliol al traçat FIM de MotoGP de 4.727 metres

 

Els equips que vulguin participar a les 24 Hores de Motociclisme del Circuit de Catalunya tenen temps per inscriure’s fins demà, dijous 14 de juny. La prova de resistència se celebrarà del 6 al 8 de juliol al traçat català en la que serà la seva 18ª edició. S’espera superar la quarantena d’inscripcions, on més de la meitat dels equips seran de procedència estrangera, majoritàriament francesa.

 

Oficialment inscrita al calendari FIM, a l’apartat de resistència, les 24 Hores de Motociclisme portaran sobre la pista diferents categories: EWC, Superstock (amb normativa FIM) i Open Superbikes (amb normativa Circuit de Catalunya).

 

Les 24 Hores de Motociclisme prendran la sortida sobre el traçat GP FIM MotoGP de 4.727 metres el dissabte 7 de juliol a les 15h. La sortida serà en espiga, estil “Le Mans”. El dia previ, s’hauran celebrat els entrenaments lliures, qualificatius i nocturns.

 

 

Cobertura especial a càrrec de Televisió de Catalunya

Televisió de Catalunya farà una cobertura especial de la prova de resistència al Circuit de Catalunya, a través de les diferents edicions del TN, el canal Esports3 i el programa Motor a Fons, el que dotarà les 24 Hores de Motociclisme d’un gran ressò mediàtic.

 

 

Entrada gratuïta a les 24 Hores de Motociclisme

L’entrada és gratuïta per a tothom. Aquells que vulguin accedir al pàdoc ho podran fer comprant un tiquet de 10 euros, a la planta baixa de la torre de control. Pels Oficials i Abonats Socis del Circuit és gratis.