Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:04  |  16/01/2019

Data i hora oficial

El temps

El comerç de Montmeló surt al carrer en la setena edició de la FCAEM

13/6/2012

El passat 9 de juny de 2012, comerços, entitats i artesans, es van donar cita al centre de Montmeló. 39 carpes, instal·lades a banda i banda de l'avinguda Pompeu Fabra i una zona de parades artesanals, van mostrar els seus productes i serveis als habitants de Montmeló. Els més petits van poder divertir-se en les zones d'inflables i participar en els diferents concurs i activitats organitzades.

 

Durant tot el matí, els organitzadors del la Fira, UBCM juntament a l'Ajuntament de Montmeló, i els patrocinadors, van recórrer cada un dels estands. Els participants a la fira es van mostrar esperançats i animats, malgrat els moments difícils per al comerç en general.

 

Entrada la tarda es va passar al lliurament de premis i sortejos. La festa va acabar amb les esperades exhibicions de ball i dansa en l'escenari de la plaça de la Vila. I per acabar, una botifarrada a la plaça Gran. Un atapeït programa per mantenir viu el teixit comercial i social del municipi.

 

L'Ajuntament va aprofitar l'espai de la fira per a la presentació del Pla Estratègic. Més de vuitanta persones de diferents edats i condicions van presentar la seva sol·licitud per formar part dels grups de treball i treballar activament en aquest projecte.Us convidem a participar en el Pla Estratègic de manera activa, per poder opinar i decidir el Montmeló del futur. Les activitats i reunions començaran a partir d'aquest trimestre i es perllongaran durant un any, fins a elaborar el Pla definitiu.

 

GALERIA DE FOTOS: PICASA-AJUNTAMENT DE MONTMELÓ