Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:04  |  11/12/2018

Data i hora oficial

El temps

El 16,5% dels aficionats es van desplaçar en transport públic per assistir al GP de Catalunya

6/6/2012

2.782 passatgers van arribar al Circuit amb el servei ofert per Sagalés, mentre que 20.655 viatgers van arribar des de l’estació de Montmeló

 

Assistir als Grans Premis amb el servei d’autobús de Sagalés des del centre de Barcelona o amb els trens de la Línia 2 de Rodalies Renfe fins l’estació de Montmeló s’han convertit en dues de les opcions de transport públic  més consolidades per arribar fins el Circuit de Catalunya. Durant el passat Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™, celebrat els dies 1, 2 i 3 de juny, un 16,5% dels aficionats van desplaçar-se amb una de les dues alternatives de transport públic.

 

La companyia d’autobusos Sagalés, amb sortides des de la cruïlla entre el Passeig de Sant Joan i Diputació de Barcelona, i arribada a l’Àrea Est del Circuit de Catalunya va transportar un total de 2.782 passatgers durant els 3 dies del Gran Premi, tot i que dissabte i, sobretot, diumenge van ser els dies en que més passatge van traslladar.

 

Sagalés també va oferir un servei de transport des de l’estació de Montmeló fins el Circuit de Catalunya per a tots els usuaris amb bitllet integrat, del qual van gaudir 4.478 passatgers.

 

Renfe, amb tal de facilitar la mobilitat dels aficionats, va programar pels dies del Gran Premi un augment de places en els trens amb parada a l’estació de Montmeló a la línia R2 de Rodalies de Catalunya (Castelldefels – Granollers Centre). Van ser 20.655 aficionats els que van optar per aquesta opció de transport públic: 4.539 divendres, 7.462 dissabte i 8.654 diumenge.

 

El Circuit de Catalunya recomana l’ús del transport públic durant els Grans Premis, no només per aconseguir la màxima fluïdesa en els accessos a les instal·lacions, sinó també per promoure la mobilitat sostenible entre els aficionats que es desplacen fins el Circuit.