Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:49  |  17/10/2018

Data i hora oficial

El temps

Sessió de recursos lingüístics a Internet per treballar en català als alumnes del curs d’Ofimàtica bàsica

5/6/2012

Sessió de recursos lingüístics a Internet per treballar en català als alumnes del curs d’Ofimàtica bàsica que s’ha fet al Centre de Formació d’Adults de Montmeló.


Dimarts 29 de maig, l’Oficina de Català de Montmeló amb col·laboració amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Montmeló va organitzar una sessió sobre recursos lingüístics a Internet per treballar més bé en català. La sessió s’adreçava als alumnes del curs d’Ofimàtica bàsica, de 30 hores, que promou, dins del Servei de Formació, el Departament de Promoció Econòmica, per millorar la formació dels seus usuaris.


Amb aquesta sessió, realitzada al Centre de Formació d’Adults, els assistents van conèixer les principals eines de consulta en línia per poder resoldre dubte lingüístics: diccionaris, cercadors, verificadors, traductors, models de documents i webs amb recursos en línia.


La responsabilitat social pel que fa al català és cosa de tots, és per això que l’Oficina de Català realitza, de forma gratuïta, aquestes sessions a aquelles entitats i empreses que vulguin que els socis o els treballadors aconsegueixin més autonomia lingüística. Només cal que ho sol·licitin a través del correu electrònic montmelo@cpnl.cat. per concretar dia i hora.