Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:38  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

L’espectacle és a punt de començar

31/5/2012

Entrades des de 50 euros a la Pelouse i a partir de 60 euros a la Tribuna N

El Circuit de Catalunya ja ho té tot a punt per celebrar el Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™. Demà dijous es realitzaran diferents accions d’instal·lació al Circuit, tals com la inspecció de seguretat a la pista o la familiarització dels pilots al traçat, així com també l’organització benèfica Riders for Health durà a terme la visita al pàdoc. La roda de premsa prèvia al Gran Premi amb Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa, Valentino Rossi, Stefan Bradl i Yonny Hernández tindrà lloc a les 17h.

 

Dijous també se celebrarà una activitat exclusiva per al col·lectiu d’Abonats Socis i Oficials del Circuit de Catalunya: de 16 a 19h podran fer una visita al pàdoc. Per accedir a la visita hauran de dirigir-se a l’entrada del túnel que hi ha a la Tribuna Principal (Àrea Est, accés per la Porta 3) i mostrar el carnet 2012.

 

El divendres, els aficionats amb entrada del Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP™ ja podran gaudir de tota l’activitat pròpia de l’esdeveniment amb els entrenaments lliures 1 i 2 de les tres categories del Mundial: Moto3™, Moto2™ i MotoGP™. A la tarda, els espectadors amb entrada, Abonats Socis i Oficials del Circuit podran gaudir de la visita al pit-lane, de 17 a 18.30h, on podran aproximar-se als boxs dels equips que prenen part al Campionat del Món de MotoGP™ i aconseguir fotografies i autògrafs dels pilots. A les 18h del mateix dia i al costat de la Tribuna G (Porta 1) hi haurà una concentració dels clubs de fans de Marc Márquez, Aleix i Pol Espargaró, Dani Pedrosa, Valentino Rossi, Efrén Vázquez i Maverick Viñales. Es farà un futbolí humà on ja s’ha confirmat la participació de Maverick Viñales i els germans Espargaró.

 

Entrades des de 50 euros

Les entrades pel Gran Premi es poden comprar a www.circuitcat.com o a les Taquilles del Circuit: a la Taquilla 1 fins dijous i a les Taquilles 1, 2, 3, 4, 6 i 7 de divendres a diumenge.

 

Es poden trobar entrades des dels 50 euros per la Pelouse i des dels 60 euros per la Tribuna N, fins els 120 euros de la Tribuna F. Els nens entre 5 i 14 anys tenen un descompte del 50%, i els nens menors de 5 anys tenen l’entrada lliure a la Pelouse i a la Tribuna si no ocupen seient. 20% de descompte per als titulars del Carnet Jove i 10% de descompte per als titulars de la RACC Master, fins a quatre entrades per targeta.