Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:04  |  21/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Joan Verdú visita el local de Pericos Montmeló

17/5/2012

El dimecres 16 de maig, el local social de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló va viure una de les millors jornades des de la seva fundació. Un Joan Verdú amable i molt proper va fer les delícies de petits i no tan petits.

 

A les 19h va començar l'acte, la seu social ja era plena d'espanyolistes ansiosos de veure el segon capità del primer equip del RCD Espanyol.

 

El primer a dirigir-se al públic va ser en Daniel Pérez, secretari de la penya. Tot seguit, Jaime Pérez, president de l'entitat, va dirigir unes seves paraules. Just després, en Joan Verdú va rebre el guardó com a millor jugador de la temporada 2011/2012 envoltat d'aplaudiments i va estrenar el Llibre d'Honor de la penya amb una dedicatòria molt sentida.

 

Un cop fets els parlaments, més d'un centenar d'espanyolistes van acostar-se al jugador per fer-se fotografies amb ell, intercanviar unes paraules i rebre unes postals dedicades.

 

Va ser un dia molt especial a Montmeló, on tothom va poder gaudir de la noblesa d'un jugador simpàtic, agraït i molt proper