Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:33  |  22/03/2019

Data i hora oficial

El temps

Servei de guàrdies nocturnes

10/5/2012

Arran de les informacions aparegudes sobre el tema de les guàrdies del Centre de Salut, des de l'Ajuntament volem fer saber que s'estan fent totes les gestions i s'estan mantenint les reunions i converses que són necessàries per tal que no es produeixi la pèrdua de l'alternança en el servei de guàrdies de 24 h a 8 h i de dilluns a diumenge.

 

Val a dir, que la intenció del departament de Salut des del mes de desembre de l'any passat, ha estat la de tancar les guàrdies del Cap de Montmeló i a petició de l'ajuntament s'ha mantingut l'alternança tal i com es va acordar el mes de juliol de 2010.

 

A les reunions de seguiment entre els municipis que formen l'àrea bàsica de salut Montmeló – Montornès del Vallès, que són a més Vilanova del Vallès i Vallromanes, mai s'ha constatat que l'alternança fos un inconvenient greu pels ciutadans, al contrari, del tancament definiu de les de Montmeló que sí que seria un greuge per als seus habitants. En aquesta línia i amb aquest discurs s'ha mantingut l'Ajuntament de Montmeló que sempre ha cregut que parlant on toca i amb qui correspon, s'aconseguirà mantenir l'alternança.

 

De no ser així, es prendran les mesures i accions per tal de continuar defensant la prestació del servei.

 

L'alternança es mantindrà fins el mes de juny, les guàrdies nocturnes del mes de maig es prestaran en el CAP de Montmeló i en el mes de juny li correspondrà a Montornès.