Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:04  |  19/05/2019

Data i hora oficial

El temps

Montmeló dóna la benvinguda als assistents al Gran Premi de Fórmula 1

10/5/2012

Durant tot el cap de setmana del Gran Premi de Fórmula 1, l'Ajuntament posa a disposició dels assistents a la prova una sèrie d'iniciatives d'informació per facilitar l'accés al circuit i als diferents serveis del municipi. La campanya porta com a nom "benvinguts a Montmeló". La imatge és una reestilització de "Mo" que acompanya el logotip de l'Ajuntament habitualment.

 

D'una banda, s'ha senyalitzat tot el recorregut previst des de la nova estació fins al circuit. I per altra banda, s'han contractat un total de cinc joves de la borsa de treball per tal d'informar als visitants dels accessos al Circuit i dels serveis i equipaments de la localitat. Tot això complementat amb un fulletó en quatre idiomes sobre Montmeló.

 

L'objectiu de la campanya és donar la benvinguda als visitants i, a més de orientar-los sobre el Circuit, donar a conèixer Montmeló com a poble i lloc d'acollida i de visita. La campanya "benvinguts a Montmeló" es realitzarà també durant la celebració del Mundial de Motociclisme els primers dies de juny.