Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:48  |  20/04/2019

Data i hora oficial

El temps

Fuita de gas a Montmeló

2/5/2012

Dimecres 2 de maig de 2012, durant unes tasques de substitució d’una filera d’arbrat viari al carrer Vic, es va produïr una fuita d’una canonada de Gas Natural degut a un forat efectuat per la màquina que duia a terme l’extracció dels arbres antics, cap a les 11.15 h.

 

La Policia Local de Montmeló, de seguida va tenir coneixement, va trucar a Bombers, Gas Natural, Serveis Tècnics Municipals i Protecció Civil i es va procedir a evacuar el CAP i a tallar el pas de vianants i circulació del carrer Vic.

 

Personal tècnic de l'Ajuntament es va desplaçar al lloc dels fets i es va posar en contacte amb el tècnic de Gas Natural, col·laborant amb ell en la cerca i tancament de les vàlvules de tall per tal d’aïllar la fuita. El tancament definitiu de la fuita s’ha produït cap a les 12.40 h.

 

Responsables dels bombers van manifestar que la rapidesa amb què s'ha intervingut i el fet que la fuita hagi estat en un espai molt obert, van fer que el risc que es produís una deflagració va estar gairebé nul.

 

Un cop avortada la fuita, els tècnics de l'empresa Gas Natural van continuar treballant. El suministrament de gas es va restablir de manera total a les 15.20 h.