Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:54  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Sant Jordi: roses, llibres i dracs

26/4/2012

Les entitats i comerços de Montmeló van tornar a sortir al carrer per participar en les activitats de la festa de Sant Jordi. Des de primera hora del matí, la plaça de la Vila es va omplir de paradetes de roses i llibres. CIJ Esplaia't, la Penya Pericos, el Trencadís, la biblioteca la Grua i altres establiments de Montmeló van estar presents en les carpes de la plaça durant tot el matí

 

A la tarda es va ampliar l'oferta lúdica amb un taller de maquillatge i manualitats i una exposició conjunta del Voluntariat per la llengua i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil. Sobre les 18 h es va realitzar el lliurament de premis dels concursos de punts de llibre i de roses. La colla de Geganters també va aprofitar la diada per lliurar el premi a la millor proposta del concurs "Construïm el nostre gegantó" que, segons paraules del seu president, "va ser un Sant Jordi on naixia el gegantó Jordi, doncs ara amb aquest concurs hem volgut que la canalla de Montmeló, posés el seu granet de sorra, triant el nou gegantó".

 

El mal temps va impedir que "Un món de Dracs!" es fes a la plaça. Malgrat això, la sala de la Concòrdia es va fer petita per veure l'espectacle infantil del grup Tanaka Teatre. El dilluns 23 d'abril, a Montmeló, va tornar a ser un dia laboral molt "festiu".