Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:02  |  22/03/2019

Data i hora oficial

El temps

L’Ajuntament de Montmeló aposta per una empresa d’inserció per fer la neteja de l’escola Pau Casals

25/4/2012

Els Serveis Socials de l’Ajuntament i Garbet Cooperativa d’Inserció signen un conveni que permet la contractació de quatre persones

 

L’alcalde de Montmeló, Antoni Guil, ha firmat aquest dimarts amb el gerent de Garbet Cooperativa d’Inserció, Sergi Morales, el conveni que atorga a aquesta empresa el servei de neteja de l’escola Pau Casals. Es prestarà per un període mínim de 2 anys, amb possibilitat de pròrroga, i suposa la contractació de quatre persones a través dels Serveis Socials de l’Ajuntament, amb una facturació de 46.665 euros anuals. Amb una inversió de 25 hores per professional, suposa una dedicació setmanal de 100 hores en total.

 

Per l'alcalde, Antoni Guil, "la prestació d'aquest servei a través d'una empresa cooperativa d'inserció, tant per la professionalitat contrastada en la prestació de serveis com pel perfil de l'empresa, cobreix els objectius que ens vam fixar. La jubilació de tres treballadores de l'Ajuntament va obrir la possibilitat de fer la licitació del servei de neteja de l'Escola Pau Casals i la contractació per part de Garbet de persones usuàries dels serveis socials de l'Ajuntament que es troben en situació d'especial vulnerabilitat social".

 

El Gerent de Garbet, Sergi Morales, per la seva banda, destaca que “aquest tipus de col•laboracions entre administració pública i empresa d’inserció permeten treballar per un objectiu comú com és la inserció sociolaboral de persones en situació de risc d’exclusió social, alhora que es presta un servei necessari per al municipi”.

 

El servei de neteja a l’escola Pau Casals el presta Garbet des del 16 d’abril.