Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:08  |  22/10/2018

Data i hora oficial

El temps

El comerç de Montmeló, un sector innovador

19/4/2012

El dijous 19 d'abril de 2012, l'empresa Bricmania ha presentat el seu nou servei de compra en línia. Lluís Serra, director de Bricmania ha fet un pas més en el comerç de la bricolagería. El nou servei s'unifica el concepte de botiga tradicional i el comerç en línia.

 

A l'espai de la botiga de bricolatge que regenta, ha creat un "showroom" on es mostra gran part dels productes que la botiga ofereix però amb la diferència que la compra es realitzarà com si fos mitjançant una botiga virtual, amb els avantatges de comoditat que això representa. 

 

A aquesta iniciativa s'ha unit el servei de "pay-touch" que ofereix una nova empresa d'enginyeria ubicada a la nostra localdad. Aquest servei es basa en el "pagament biomètric" que identifica el client mitjançant les empremtes dactilars. Aquest mètode innovador ja està vigent en Bricomania i els seus creadors, pioners del sistema a nivell mundial, aposten per una ràpida implantació al mercat ja que facilita la compra, i és molt més segur, còmode i ràpid que el sistema de targetes.

 

A la presentació ha assistit l'alcalde, Antoni Guil, que ha destacat l'aposta realitzada per ambdues empreses.

Més informació sobre aquest serveis:

www.bricmania.com/es

www.pay-touch.com