Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:01  |  19/01/2019

Data i hora oficial

El temps

Diada de de Sant Jordi 2012 a Montmeló

18/4/2012

El passat divendres 13 d'abril de 2012, van començar les activitats que l'Ajuntament i altres entitats locals han organitzat amb motiu de la "Diada de Sant Jordi". La biblioteca Municipal La Grua, es va encarregar de celebrar el Dia Internacional del Llibre infantil, amb la lectura del conte El soldadet de plom, per part d'Albert Arcas Solà.

 

Però és el cap de setmana del 19 al 23 els dies en què més activitats concentra la festa de Sant Jordi. El dijous 19, de nou en la biblioteca, es farà una lectura de contes, aquest cop per a adults, amb el títol "La primavera ... altera ". Diumenge dóna pas a l'ofrena floral a l'església de Santa Maria.

 

El dilluns 23 d'abril de 2012, durant tot el dia, a la plaça de la Vila i al carrer Major, es realitzaran tot un seguit d'activitats pròpies d'aquesta "Diada": parades, concursos, tallers, exposicions i moltes activitats per a petits i adults. Destacar entre les moltes activitats, el popular concurs de roses, una oportunitat perquè la gent que li agrada les manualitats, demostri les seves habilitats.

 

Per obtenir més informació sobre les activitats de Sant Jordi, podeu consultar l'agenda municipal d'abril o la programació que adjuntem:

 

PROGRAMA DE SANT JORDI 2012