Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:14  |  20/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Inici de la 15a edició del Voluntariat per la llengua a Montmeló

10/4/2012

Divendres 30 de març, a les 7 de la tarda, al Centre Cultural la Torreta de Montmeló, es va iniciar la 15a edició del Voluntariat per la llengua de Montmeló.

 

En aquesta ocasió es van presentar dues noves parelles que van poder veure de primera mà què suposa formar part del voluntariat lingüístic, ja que els participants van parlar de la seva experiència. També se’ls va lliurar el material de suport del programa, que inclou el primer opuscle de la col•lecció "Parlem tu i jo”.

 

A la reunió es va informar de les diferents activitats que s’han programat per als mesos d’abril i maig. Per una banda, a la VI Trobada Comarcal dels Alumnes dels Cursos de Català i del Voluntariat per la Llengua que aquest any se celebrarà a Caldes de Montbui, el dia 21 d’abril, amb una caminada a la Torre Roja, un dinar al parc de Can Rius i actuacions de diferents entitats de Caldes, a la plaça de la Font del Lleó, per cloure la jornada.

 

Per l’altra, l’exposició que es vol fer per Sant Jordi amb les opinions de tots ells sobre el Voluntariat, i la sortida al teatre de l’Agrupa, que amb el descompte del carnet del VxL surt a un preu molt assequible.

 

El Voluntariat per la llengua de Montmeló compta, també, amb el suport de diferents entitats col•laboradores que difonen el programa entre els seus socis, i amb el suport d’establiments col•laboradors que faciliten la pràctica del català als clients.

 

Per participar-hi o rebre’n més informació, cal adreçar-se a l’Oficina de Català (pl. de la Vila, 1)

o trucar al telèfon 93 572 00 00 (ext. 144).