Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:09  |  14/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Arriba a Montmeló la Caravana d'Educació Viària Fundació MAPFRE-FCA

10/4/2012

El dijous 12 d'abril a les 11 del matí es presenta als mitjans de comunicació la Caravana d'Educació Viària Fundació MAPFRE-FCA.

C. Joan Maragall, 25 (costat llar d'infants) de Montmeló

 

Des de fa més de vint anys, la policia local de Montmeló imparteix dins l’horari escolar cursos d'educació viària als alumnes de 5è de les dues escoles de primària del nostre municipi amb la finalitat de donar a conèixer la importància de la mateixa i la prevenció d’accidents en la nostra vida diària.

 

Amb aquest esperit, i des de fa cinc anys, es va ampliar als alumnes de P5 de les mateixes escoles, instruint-los amb  unes mínimes nocions i com a record de les sessions es fa entrega als mateixos d’un carnet de ‘bon conductor’.

 

Aquest any, els alumnes de 5è i 6è de les escoles Pau Casals i Sant Jordi, així com, els alumnes de 1r d'ESO de l'INS Montmeló podran completar aquesta formació amb la visita a la Caravana d’Educació Viària Fundació MAPFRE – FCA, durant els dies 11, 12 i 13 d'abril.

 

La Caravana d'Educació Viària Fundació MAPFRE – FCA s'instal·la a Montmeló per convidar a les escoles del municipi a participar en una activitat lúdica i educativa promovent els principis pedagògics per al desenvolupament complementari de l’activitat escolar i extraescolar..

 

Aquesta caravana d'11 metres de longitud, disposa d'una aula totalment equipada amb mitjans audiovisuals i transporta tot el material necessari per muntar un circuit de karts de 1000 m2.

 

La Fundació Mapfre i la Federació Catalana d'Automobilisme comparteixen l'interès en la divulgació i formació en Seguretat Viària, i fruit d'aquest interès neix com un element de formació i divulgació, la Caravana d’Educació Viària Fundació MAPFRE – FCA.