Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:17  |  15/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Parets acollirà els dies 5 i 6 d’abril el 3r Torneig de futbol base de Vallès Visió

4/4/2012

El camp municipal Josep Seguer de Parets acollirà a partir d’aquest dijous la tercera edició del Torneig de futbol 7 Vallès Visió que enguany organitzen de forma conjunta el canal de televisió del Baix Vallès i el CF Parets.

Els 8 equips participants en les dues categories seran: CF Mollet UE, CF Parets, CF Montornès, CE La Llagosta, CF Montmeló UE, CF Martorelles, UE Lourdes i UE Canovelles. Dijous dia 5, de 10 del matí a 17 hores es jugaran els partits de la primera fase en els dos camps de joc que hi haurà.

Els equips han estat distribuïts en dos grups en les mateixes categories:

Grup 1: CF Parets, CF Montmeló UE, CE La Llagosta i CF Montornès

Grup 2: CF Mollet UE, UE Canovelles, CF Martorelles i UE Lourdes

Divendres 6 d’abril, es jugaran les semifinals a les 10 i 11 del matí, a les 12 h el 7è i 8è lloc, a les 13 h 5è i 6è lloc i a les 14 h el 3r i 4art lloc. La final benjamí es jugarà divendres a les 15 hores i la final aleví a les 16 hores. L’entrega de trofeus està prevista per les 17 h.

L’any passat els campions del 2n torneig de VV van ser el CF Mollet B en benjamins i el CF Parets en categoria aleví. Vallès Visió oferirà la transmissió de les dues finals i les emetrà en diferit el mateix divendres a partir de les 19 h i durant la programació de Setmana Santa.