Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:41  |  16/12/2018

Data i hora oficial

El temps

Visita del diputat de l'àrea de Territori i Sostenibilitat

2/4/2012

Dilluns 2 d'abril el diputat president – delegat de l'àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, senyor Josep Llobet Navarro, ha visitat Montmeló convidat per l'alcalde.

 

La visita ha servit per conèixer el territori i les obres que s'hi estan realitzant. L'alcalde li ha explicat l'estat de les obres de l'AVE i l'imminent posada en funcionament de la nova estació i també ha servit per comprovar l'avançat estat de les obres del pont sobre el riu Besós, propietat de la Diputació i de responsabilitat de l'àrea de la que és president.

 

Així mateix i tal com marca el POUM, ha servit per fer arribar la petició de l'Ajuntament de permuta – cessió de gestió de la carretera BV5003 que travessa el municipi, per donar-li un caràcter més cívic i poder desviar tot el trànsit pel vial paral·lel al riu Congost (entre la rotonda de la zona de l'antic escorxador i els polígons industrials del Pedregar i del Circuit).

 

L'alcalde i el diputat han estat acompanyats pel primer tinent d'alcalde, Pere Rodríguez, pel regidor de Mobilitat, Carlos Román, i el coordinador de l'àrea de Territori, Jaume Masclans. Per part de la Diputació, pel gerent dels serveis d'infraestructures i mobilitat, Vicenç Izquierdo, i pel coordinador de l'àrea de territori, Rafael González.