Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:26  |  14/08/2018

Data i hora oficial

El temps

Es presenta el programa de Joves Pilots del 2012

29/3/2012

Àlex Riberas, Víctor Colomé i Gerard Barrabeig són els tres pilots que per segon any consecutiu formen part del Programa de Joves Pilots d’Automobilisme 2012 que impulsen conjuntament el Circuit de Catalunya, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el RACC i la Federació Catalana d’Automobilisme.

 

El Programa s’ha presentat el dijous 28 de març a la Sala del Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona en un acte presidit per Ivan Tibau, secretari general de l’Esport; Vicenç Aguilera, president del Consorci del Circuit de Catalunya; Sebastià Salvadó, president del RACC; i Joan Ollé, president de la Federació Catalana d’Automobilisme. També han estat presents Salvador Servià, director general del Circuit de Catalunya, i Francesc Gutiérrez i Robert López, com a membres de l’equip de formació del Programa.

 

Els tres pilots protagonistes han intervingut en l’acte de presentació, tot i que en el cas de Víctor Colomé ha estat mitjançant un vídeo, ja que s’estava entrenant al circuit d’Assen (Holanda).

 

Àlex Riberas: “Aquest 2012 es presenta molt positiu, una temporada que crec que estarà plena d’èxits. Aquest any a l’Eurocup serà molt competitiu, amb 46 pilots inscrits, però donarem el màxim. L’Eurocup és una de les categories de referència orientada a la Fórmula 1.”

 

Víctor Colomé: “Aquest any correré amb KTR i la primera cursa començarà a Hockenheim en 3 setmanes. Aquesta nova temporada se’m presenta molt interessant ja que un dels objectius serà aclimatar-me a les noves característiques del cotxe, com el canvi i l’augment de potència”.

 

Gerard Barrabeig: “Aquesta és la meva segona temporada al Programa de Joves Pilots i aquest any faig el salt a la F3. El meu objectiu és ser el millor rookie i acabar la temporada el més amunt possible a la classificació. La F3 és un pas lògic, amb un cotxe amb molta aerodinàmica i molta potència, on aprens molt.”

 

Miquel Molina, que actualment corre al DTM i que va formar part del Programa, ha lliurat als responsables dels Joves Pilots una rèplica del casc amb el que va competir l’any passat al DTM com a mostra d’agraïment per tots els anys que va ser membre del Programa de Joves Pilots.