Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:26  |  16/11/2018

Data i hora oficial

El temps

Modificació del servei de trens els dies 6, 7 i 8 d’abril de 2012

28/3/2012

El dilluns, 9 d'abril de 2012, es posa en funcionament la nova estació de Rodalies de Montmeló.

Adif està realitzant un intens esforç de planificació per a reduir les afectacions que aquestes obres puguin tenir sobre el servei ferroviari. Tot i així, la complexitat tècnica dels treballs que afectaran al servei els propers 6,7 i 8 d’abril obliga a interrompre la circulació ferroviària a Montmeló. La interrupció del servei en aquesta estació comporta les següents modificacions en la circulació de trens:

 

Rodalies de Catalunya · S’estableix un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Mollet-Sant Fost, Montmeló i Granollers Centre pels trens de la línia R2 nord (Aeroport - Maçanet Massanes per Granollers Centre), línia R8 Martorell - Granollers Centre per Cerdanyola Universitat) i línia R11 (Barcelona Sants - Portbou per Girona).

 

Llarga Distància · Els trens internacionals amb destinació París, Zurich i Milà, el tren Costa Brava i el tren Cartagena /Lorca - Montpellier circularan desviats per la línia del Maresme, el que suposa un increment de viatge de 40 minuts.

 

A Montmeló

• S'estableix un servei alternatiu d'autobusos per anar a l'estació de Mollet-Sant Fost i Granollers-Centre. La zona de sortida i arribada dels autobusos s'ubicarà a l'Avinguda Pompeu Fabra, a l'alçada del Restaurant Picnic, a prop de l'estació provisional.

• L'horari d'arribada i sortida dels autobusos serà el mateix que l'horari actual de trens de Rodalies.

• Es recorda als usuaris que per fer ús d'aquest servei, hauran de tenir el tiquet corresponent que es vendrà a l'estació provisional actual.

• Per tal de garantir el correcte funcionament d'aquest servei, hi haurà en tot moment un vigilant de seguretat i personal d'informació.

 

Per a més informació podeu dirigir-vos a les estacions i/o:

 

Tels. 900 41 00 41 · 902 320 320

www.rodaliesdecatalunya.cat

www.renfe.com

www.adif.es